Amigon parsaviikot 21.4. alkaen

Amigon parsaviikot 21.4. alkaen

Mitä olisi kevät ilman Amigon parsaviikkoja?

Parsaa Naturel
voisulaa, parmesanlastuja
15,20

Parsaa Hollandaise
parmesanlastuja
15,20 / 21,90

 
Parsaa ja pariloitua lohta
Hollandaise-kastiketta
26,50

 
Parsaa ja härän sisäfilettä
Bearnaise-kastiketta
29,80

Viinisuositukset parsoille ovat:

Sileni Cellar Selection
Sauvignon Blanc
Kuiva, aromikas, sitruksinen ja yrttinen
valkoviini Uudesta -Seelannista,
Vuoden viinit 2017 -kilpailun hopeamitalisti
6,30 12 cl / 38,00 pullo

 
Eco Rojo Organic and Biodynamic
Monastrell, Syrah
Keskitäyteläinen punaviini Alicantesta Espanjasta,
maussa karhunvatukkaa, kirsikkaa, minttua ja lakritsaa
6,00 12 cl / 36,00 pullo

Tervetuloa herkuttelemaan!